Osobní finance

Osobní finance

10.11.2023

Kybernetické útoky a podvodné investice jdou odhalit včas

Kyberútoky na peníze probíhají rychle a chytře. Ukážeme vám, na čem jsou podvody založeny a jak se jim ubránit! Základní scénáře se totiž opakují stále dokola

Osobní finance

14.03.2023

Exekuce na plat - jak probíhá a kolik vám exekutor musí nechat

Co je exekuce na plat, jak a kdo ji počítá? Za jak dlouho přijde? Kolik peněz musí zůstat a jaké je maximum srážek ze mzdy? Dá se jí vyhnout? Vše se dozvíte zde.

Osobní finance

05.01.2023

Jak na rozpočet pro 4 člennou rodinu? Zkuste ho vyladit s námi!

Co by mělo být zahrnuto v rodinném rozpočtu a co může zůstat alespoň občas stranou? Jak velkou část výdajů je v pořádku dávat na bydlení, jídlo, dopravu nebo na volný čas?

Osobní finance

19.09.2022

9 tipů, jak se dostat z dluhové pasti

Jak se dostat z dluhové pasti. 9 tipů co dělat, abyste do dluhové pasti nespadli, přestože se už nakláníte přes její okraj. Kdy se obrátit na odborníky a kam?

Osobní finance

19.08.2022

Velký přehled: Jak na exekuci a co všechno může exekutor zabavit

Problém s nesplácením úvěrů může vést až k exekuci majetku. Jak probíhá exekuce, co všechno vám může exekutor zabavit a jak se exekuci bránit?

Osobní finance

18.03.2021

Insolvence, nebo exekuce? Jak se dostat ven z dluhové pasti

Exekuce vs. insolvence. V čem se liší exekuce a insolvence? Kdy je výhodnější insolvence a jaké výhody přináší. Může nastat souběh exekuce a insolvence?

Osobní finance

18.12.2020

Osobní bankrot. Vše, co potřebujete vědět, ale báli jste se zeptat

Cestou ven z dluhů může být vyhlášení osobního bankrotu, který je následován procesem oddlužení. Jak vyhlásit osobní bankrot a jaké jsou jeho podmínky?

Osobní finance

24.11.2020

10 zaručených rad, jak se vyhnout exekuci a předlužení

Půjčku splácí mnoho Čechů, někteří však přistupují ke svým dluhům méně zodpovědně a půjčují si na věci běžné spotřeby či dárky. Jak se vyhnout předlužení a následné exekuci?

Osobní finance

17.09.2020

Jak financovat nemovitost koupenou v dražbě?

Možnosti úvěrového financování pro nákup nemovitostí zakoupených formou dražebního jednání a tipy, jak získat hypotéku na dům či byt zakoupený v dražbě.